Ifjúsági és tini csapat

Rólunk

Mi a gödöllői Megújult Nemzedékért Alapítvány az ifjúsági csoportja vagyunk. Jelen vagyunk a városban, szolgálunk. Szeretnénk bemutatni az embereknek Isten szeretetét, és azt is, hogy a mai kereszténység nagyon is lehet izgalamas, szórakoztató, és a modern technika eszközeit felhasználva, nagyon is korszerű és tartalmas.

Általában péntekenként vannak alkalmaink, jelenleg a Civil-házban 17.00-tól kb 20.00-ig. ( Szabadság út 23)

Minden fiatalt szeretettel várunk az alkalmainkon és nyitottak vagyunk felétek !  :) Gyere el egyszer, örülni fogunk neked

 
Tevékenységeink:
 

Gödöllő és térségében iskolákat, óvodákat, idősek otthonát és rehabilitációs intézményeket látogatunk és előadásokat, fogalakozásokat tartunk. A gyerekek számára bábelőadásokat, amit egy mobil paraván segítségével biztosítunk. Ezek zenés és mesés előadások. A fiatalok számára pedig foglalkozásokat, előadásokat tartunk és egy ifjúsági klubbot üzemeltetünk. Míg rehabilitációs intézményekben művészeti foglakozásokba is besegítünk és beszélgetünk az emberekkel. Több, szinte fiatalokból álló mobil csapatban dolgozunk.
Az előadások témái mély üzenetek hordoznak, amik a gyerekek és fiatalok aktuális problémáira megoldásokat kíván nyújtani. 
Szilárd erkölcsi alapokra épülnek és mindezt játékosan a saját nyelvükön adjuk elő, míg szakemberek háttér munkájával és segítségével tanuljuk meg és dolgozzuk ki a tartalmakat.
Az előadásaink tartalmaznak egy zenei blogot is, ami mindenki számára könnyen megtanulható és énekelhető. A Szeretet Lángja Gyülekezet támogatásával ajándék cd-ket, füzeteket viszünk a gyerekeknek, melyek az előadások témáit újra felelvenítik és tanáraiknak is oktató könyveket, füzeteket, amelyek nevelési és pedagógia megoldásokat tartalmaznak. Hiszünk benne, hogy a világnak egy gondolkozásmód váltásra van szüksége, ám ehhez kellenek olyan emberek, akik hőssé mernek válni, akik újra beszélni kezdenek a hűség, egység, szeretet, kitartás, barátság, igazság, türelem, mértékletesség fogalmáról és akik vissza hozzák a városokba és közéletbe ezeket a témákat. Az igazi hősök, mindig egyszerű emberek voltak, olyan mint te, vagy én, vagy mindenki más, de egy valami mindig közös volt bennük, mégpedig az, hogy igazán hittek abban, amit csinálnak és nem adták fel, ezért győzelmet arattak. Te is lehetsz ilyen hős! Mindig lesz miért harcolni, ha látod a célt és habár mindig az első lépés a legnehezebb, akkor is érdemes megtenni. :)
 
További információ és ifink weblapja: https://jezusert.webnode.hu/